Om Missade samtal

Missade samtal är en blogg om den mobila webben och de tjänster och den kultur som omger den. Perspektivet är svenskt och utgångspunkten inte sällan mediebranschen.
Jag som skriver heter Johan Silfversten Bergman, är född 1982 och bosatt i Malmö. Jag arbetar som journalist och har studier i bland annat journalistik och praktisk filosofi i bagaget.
Du hittar mig på Twitter och på johan[snabel-a]silfversten.se
Alla åsikter som uttrycks på Missade samtal är mina egna och representerar inte på något vis min arbetsgivare och / eller andra uppdragsgivare.
Allt material på Missade samtal får fritt spridas vidare så länge källan anges.  Missade samtal är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige Licens.

Missade samtal var en blogg om den mobila webben som jag drev mellan 2009 och 2010. Bloggen uppdateras inte längre men alla inlägg finns kvar som ett arkiv.

Jag som skriver detta heter Johan Silfversten Bergman och arbetar som journalist och med webbutveckling.

Följ mig gärna på Twitter eller kontakta mig på johan [snabel-a] silfversten.se. Mer information och kontaktvägar hittar du också på http://johan.silfversten.se

Alla åsikter som uttrycktes på Missade samtal var mina egna och representerar inte på något vis min arbetsgivare och / eller andra uppdragsgivare.

Allt material på Missade samtal får fritt spridas vidare så länge källan anges. Missade samtal är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige Licens.