Mobila webbläsare i Sverige

Exakt hur tillförlitliga siffror Statcounter levererar inom det mobila området är svårt att avgöra men det är ändå intressant att se deras sammanställning över de nio mest använda mobila webbläsarna i Sverige. Statistiken nedan sträcker sig mellan februari och juli 2009 (klicka för större bild).

statcounterglobal

Sett till hela världen och till samma tidsperiod ligger Sony Ericsson väldigt högt i Sverige (19,88% jämfört med 2,89% i världen).

Världens mest använda mobila webbläsare Opera mini (numera också den mest nedladdade) har i Sverige blivit omsprungen av både Iphone och Sony Ericsson och återfinns först på tredje plats i den svenska statistiken.

Detta inlägg är publicerat i Mobila tjänster och taggat , , , . Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.