Mobila noteringar 20/8

I princip alla mina tekniska wow-upplevelser det senaste året har någon form av positioneringstjänst varit inblandad. Användningsområdet är som bekant enormt och antalet potentiella användare kommer att fördubblas inom tre år om man ska tro denna prognos.

Sex intressanta exempel på mobilappar som bygger på augmented reality (AR) (via Beta Alfa)

Mer AR, Ikea har tydligen byggt en app inför lanseringen av sin nya PS-kollektion. Kollektion har jag  klämt på (betyg; sådär) men appen har jag inte sett till. Mobiad news ger i alla fall kampanjen tummen upp.

Bosse Svensson, vd på Mkt Media vill ta betalt för “småtjänster på webben”, weapon of choice: mobilen.

Detta inlägg är publicerat i Mobila noteringar och taggat , , , . Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.