Så fungerar Google mobile adwords

Mippin gjort en riktig djupdykning av Google mobile adwords och släpper rapporten som gratis PDF. Det hela är en mycket grundlig genomgång av hur mobilvarianten av adwords fungerar och är enligt Mjelly mobile en av de första i sitt slag.

Mippin tar även upp Googles problem med att ranka mobiloptimerade sidor i sökresultatet. Ett ämne som jag tidigare skrivit om här. Att alltid märka sin kampanj med tydliga mobilmarkörer är därför mycket viktigt och kan göra att din annons står ut bland de övriga sökresultaten resonerar Mippin.

Är man sugen på mer bra e-läsning om den mobila webben rekommenderas Mobithinkings Best and worst of the mobile web. Här kan du hämta rapporten som en PDF.

Detta inlägg är publicerat i Mobila tjänster och taggat , , , . Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.