Oliwer Twist i telefonen

Häromveckan släppte Google sin boksökstjänst Google books i en mobilversion. För att njuta av exempelvis Oliwer Twist i telefonen är det numera bara att knappa in http://books.google.com/m och söka efter Charles Dickens. Som vanligt när det gäller Google är tjänsten snygg, genomarbetat och ser bra ut i Iphone. Hur användbar tjänsten är i sin nuvarande form och med det innehåll som finns idag kan onekligen diskuteras, men sett i ett större sammanhang är lanseringen ännu ett tecken på att Google verkligen menar allvar med sina mobila satsningar.

Vill man läsa mer om Googles planer på att dominera den mobila delen av Internet så skriver Fast companys Robert Scoble intressant i ämnet. Frågan är när vi får se Googles SMS- och röstsök i Sverige eller Europa?

Detta inlägg är publicerat i Mobila tjänster och taggat , , , . Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.